Zakelijk in het zonnetje

• Vergaderen op Tuinhotel Tralala • 

Heb je een team-meeting, een brain-storm, workshop of een hei-dag en wil je even buiten de gebruikelijke context met je team samenkomen? Tuinhotel Tralala (gelegen naast Koffiehuis de Goede Morgen) biedt een prachtige plek, net anders dan anders, dichtbij de Vinkeveense plassen te midden van de natuur.  

In het winterseizoen van nu tot en met maart hebben we van maandag tot en met vrijdag plek voor +/- 12 personen, jullie hebben dan het gehele Tuincentrum (zie onderstaande foto) voor jullie zelf! Wil je toch met meer mensen komen? Laat het ons weten en vraag naar de mogelijkheden. We beschikken over een flatscreen die je kunt aansluiten op je laptop. Ook is er de mogelijkheid om bij Koffiehuis de Goede Morgen van een heerlijke lunch te genieten. Met een kleine wandeling daarnaartoe  (+- 5 minuten) is dat een fijne afwisseling zo tussen het vergaderen door. De lunch wordt geserveerd met onder andere huisgemaakte, biologische en locale producten. Klets gezellig na bij ons haardvuurtje en voel je even thuis bij dit plekje ver van de stad.

• Even eruit 
Rondom het koffiehuis is er de mogelijkheid om een korte wandeling van een half uur te maken of een grote wandeling van 1,5 tot 2 uur. Ideaal om even te resetten voor de rest van de dag! 

Tuinhotel Tralala, (voormalig Lucky Lake Hostel) opende de zomer van 2021 haar Tuindeuren. Het is een seizoensgebonden hotel, wat inhoudt dat het de maanden oktober tot april gesloten is voor hotelgasten. Vandaar dat we deze fijne en prachtige ruimte nu kunnen inzetten voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops etc.  

De vergader opties: 

  • Vergaderen hele dag (+- 8 uur) €450,-
  • Vergaderen dagdeel  (+- 4 uur)  €300,- 
  • Vergader arrangement koffie, thee, taart en fruit €12,50 p.p.

De lunch opties:

  • Uitgebreide lunch: sapje, quiche, soep & salade €19,50 p.p.
  • Eenvoudige lunch: sapje, soep & smakelijke boterham €13,00 p.p.

Extra's:

  • Op na-calculaties kun je snackjes, nootjes en frisjes pakken
  • Er zijn mogelijkheden voor een borrel (na afloop) in overleg 


Er zijn ook mogelijkheden voor Kerstborrels!  

Alle prijzen zijn exclusief btw 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen: 
events@tuinhoteltralala.nl

Kleine(re) privé werkruimte

Wil je liever afgezonderd werken, alleen of met een groepje van +- 4 personen?
Dan hebben wij een speciale werkplek op Tuinhotel Tralala gecreëerd (zie onderstaande foto). Deze kun je huren vanaf €90.
Voor meer informatie over deze ruimte stuur dan even een email naar: events@tuinhoteltralala.nl