Zakelijk, feestje en meer!

 

Zakelijk in het zonnetje!

Heb je een team-meeting, een brain-storm, workshop of een hei-dag en wil je even buiten de gebruikelijke context met je team samenkomen? Ons koffiehuis biedt een prachtige plek, net anders dan anders, dichtbij de Vinkeveense plassen te midden van de natuur. 

 

In het winterseizoen van november tot en met maart hebben we van maandag tot en met vrijdag plek voor +/- 15 personen, jullie hebben dan het gehele koffiehuis voor jullie zelf!  Wil je toch met meer mensen komen? Laat het ons weten en vraag naar de mogelijkheden. We beschikken over een flat screen die kunt aansluiten op je laptop en serveren een lunch met onder andere huisgemaakte, biologische en locale producten. Klets gezellig na bij ons haardvuurtje en voel je even thuis in dit plekje ver van de stad.

 

Even eruit!

Rondom het koffiehuis is er de mogelijkheid om een korte wandeling van een half uur te maken of een grote wandeling van 1,5 tot 2 uur. Ideaal om even te resetten voor de rest van de dag! 

 

Kosten

Voor het gehele koffiehuis zijn de kosten voor een dagdeel € 250,-, voor de hele dag € 450,-. Dit is inclusief koffie, thee en water. Voor een uitgebreide lunch [soepje, salade, verschillende belegde broodjes, vers sapje en huisgemaakt zoets] zijn de kosten € 25,- per persoon. Vraag hier meer informatie aan!

 

Bereikbaarheid

Het koffiehuis zit dichtbij de A2 tussen Amsterdam en Utrecht, in de buurt van Abcoude. Parkeren is gratis en er is voldoende ruimte.

      

Vrolijke plek voor een feestje, High-Tea of workshops [voor grote groepen vanaf 15 personen]

 Heb je iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, kinderfeestje? Of ben je op zoek naar een fijne plek waar jij een workshop kunt geven en wil je de hele ruimte afhuren? We hebben een paar unieke mogelijkheden voor binnen en buiten-gelegenheden. Het koffiehuis is een sfeervolle zonnige knusse plek dat zich bevindt in de buurt van de Vinkeveense Plassen. Bij het koffiehuis is een prachtige tuin en daar tegenover bevindt zich een ruïne waar, bij goed/lekker weer, grote tafels staan waar je lekker kunt zitten. 


In het winterseizoen van november tot en met maart kun je op werkdagen het koffiehuis volledig afhuren voor een dagdeel of een gehele dag. We vinden het leuk om creatief mee te denken hoe we jullie dag zo leuk mogelijk kunnen maken. Vraag hier meer informatie!

 

Feestje, High-Tea, brunch reserveren voor kleine groepen (tot maximaal 20 personen)

Zowel in de zomer als in de winter kun je bij ons reserveren voor een feestje, high tea of iets anders leuks voor groepen tot 20 personen. Het koffiehuis blijft dan open voor publiek en jullie zitten gezellig met z’n allen aan grote tafels omringt door grote ramen tussen het Vinkveense groen. Zie ons menu voor onze lunchkaart en bekijk de opties voor de High Tea. Wil je meer weten ? Neem dan even contact met ons op of kom even langs voor een kopje koffie!

info@koffiehuisdegoedemorgen.nl

Vragen? Neem contact met ons op.