Komende evenementen:

Elke maand hebben we in het koffiehuis gezellige evenementen. Hieronder vind u een opsomming van al het leuks wat we voor november in petto hebben!

Onder de schemerlamp 3e editie (17 nov)

Zondagmiddag 17 november
16.00u
€15,- inclusief soep & brood

Het is alweer tijd voor de 3e editie van 'Onder de Schemerlamp',
ons eigen kunst-festijntje. We bundelen onze artistieke krachten en toveren het koffiehuis om tot huiskameratelier. Uitvoerend kunstenaars tonen ons een eigen kunstwerkje in intieme setting, als onderzoek, concertje, lezing, gedicht, lied, concert, dans… en daar mogen wij van meegenieten.

Deze keer gaan we luisteren naar Lieke Loki, een zangeres die dromerige, poëtische liedjes maakt, en vaak ook nog live voor ons improviseert.
Onze tweede gast is Jelle Visser, een amsterdamse singer-songwriter.

Als kers op de taart maken we deze avond nog een heerlijk gerechtje, zodat je met een volle maag naar huis kan. Menu wordt nog bekend gemaakt (vega optie mogelijk).

Heel leuk als jullie komen luisteren! Vanwege de drukte is het goed als je je plekje vast even reserveert info@koffiehuisdegoedemorgen.nl, zodat we weten voor hoeveel man we koken. Tot dan!

Een voorproefje van onze zangeres:
http://www.lokiproject.com/music

 

Sinterklaas komt langs (27 nov) !!!

 Woensdagmiddag 27 november

vanaf 13.30u
gratis toegang

Wauw wat een eer! Voor het eerst komt Sinterklaas bij ons langs! Kom lekker met je papa en mama uit school, op de woensdagmiddag naar het koffiehuisje genieten van een taartje, een pepernoot, een cadeautje, een tekening, en een handje en foto van Sinterklaas. Zo gaaf! Je mag deze middag ook nog je schoen zetten.
Laat even weten of je komt, dan weten we hoeveel kleine en grote gasten we kunnen verwachten, zodat de lieve sint niet voor verassingen komt te staan.
Reserveren kan via info@koffiehuisdegoedemorgen.nl of check ons Facebook-eventje voor meer info.

MAAIKE KOOKT ! (29 nov)

3 gangen menu
Vrijdagavond 29 november
1900u
>> aanmelden kan tot en met woensdagavond 27 november <<

Onze Maaike kookt
heerlijke vegetarische, gezonde, natuurlijke, bijzondere gerechten van alle windstreken. Voor vanavond is al het eten groen, een heus culinair festijntje en Maaike stelt speciaal voor deze avond een 3-gangen diner samen.

Ben je nog nooit bij onze eet-eventjes geweest, kom dat dan vooral een keer meemaken. Gezellig met z'n allen aan een grote tafel in ons knusse koffiehuisje, leuk als je erbij bent!

Je bent hierbij voor 25,- pp.
Reserveren kan via info@koffiehuisdegoedemorgen.nl of check ons Facebook-eventje voor meer info.

 

Mexican ontbijtje (30 nov)

Zaterdagochtend 30 november
Vanaf 11.00u
>> aanmelden kan tot donderdagavond 28 november <<

De prachtige dames van La Sodita; Iris en Amanda koken latijns-amerikaans eten, en voor vandaag maken ze een heerlijke mexicaanse brunch.

Binnenkort komt het menu voor deze middag online, dus houd onze Facebook in de gaten. Maar je kan natuurlijk ook vast reserveren, want we hebben beperkt plek.

Voor 15 euro inclusief koffie/thee kan je hierbij zijn.

Laat het ons weten via info@koffiehuisdegoedemorgen.nl of check ons Facebook-eventje voor meer info.

Afgelopen events: