3 gangen diner 'La Sodita'

 

3-gangen diner 'La Sodita' - Zomer! vrijdag 28 juni - 18:00 uur

Aanstaande vrijdag vieren we gezellig met z'n allen de zomer met een heerlijke 3-gangen diner, 'La Sodita'! Kom je ook?

Al eerder kookten Iris en Amanda de sterren van de hemel en (ook) deze keer nemen ze je mee op reis naar de Latijns-Amerikaanse en Caribische keuken. Zie de flyer hiernaast voor het menu! Natuurlijk zijn er ook lekkere drankjes en komt er een leuk muziekje.

Zin om gezellig aan te schuiven? Inschrijven kan tot aanstaande donderdag! We hebben nog een paar plekjes vrij! Mail naar info@koffiehuisdegoedemorgen.nl om te reserveren. Vermeld even met hoeveel personen je komt en eventuele allergieën waar we rekening mee moeten houden. Leuk als je er bij bent! Tot snel!! 

Liefs, 

Het koffiehuisteam & de sterrenkoks

Speciale activiteiten te beleven in het Koffiehuis:

Bij ons viert u het leukste, gezelligste

en uniekste feestje! Denk bijvoorbeeld aan: 

- High Tea, Gezellig met vriendinnen, vrienden en/of familie genieten van lekkere versbereidde hapjes. Voor een grote of een kleine groep, alles is mogelijk! (Minimaal 2 dagen van te voren reserveren)

 

 

 

 

 

 

- Verjaardagsfeest/Surprise Party/Babyshower e.d. Ons knusse Koffiehuisje is de perfecte plek om uw feestje of gelegenheid te vieren. Zo kunt u het koffiehuisje afhuren of vier het tegenover in de sfeervolle, overkapte ruïne. Een unieke plek, voor een uniek feestje.                                                                                                

 

- Vergaderingen, Ook kunt u met uw collega's komen vergaderen. Er is een mogelijkeheid om het koffiehuis af te huren, zodat u in alle rust kunt vergaderen, al u spullen zonder zorgen mee kunt nemen (laptops, beamers e.d.) en de hele sessie lang van hapjes en drankjes wordt voorzien. 

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen!  

    

 

Komende evenementen:  

Vrijdag 28 juni om 18:00 uur: 3-gangen diner 'La Sodita'
Vrijdag 12 juli, 20:00 uur: open-lucht bioscoop in de ruïne, met hapjes en drankje
..in augustus: Italiaanse avond (meer info volgt!)