In de zomer kun je in het weekend niet bij ons reserveren. De meeste mensen komen lekker aanwaaien en we vinden eigenlijk altijd wel een plekje voor je.

Kom je doordeweeks dan kun je altijd een mailtje sturen om een tafel te reserveren. We reserveren alleen binnen tafels.  

Wil je een verjaardag vieren met een grote groep, vergaderen of iets anders speciaals? Stuur dan een mailtje naar events@tuinhoteltralala.nl

Tot snel!! 

Liefs, de koffiecrew

Contact

Adres

Vinkenkade 75
3645 AP Vinkeveen

Routebeschrijving

Met de auto, vanaf de A2
U kunt het beste 'Vinkenkade 75' in uw routeplanner invoeren (in plaats van Koffiehuis De Goede Morgen). Zodra je van de A2 afgaat, zijn de borden richting het koffiehuis duidelijk aangegeven. Na de rotonde sla je rechts af bij het bord waar 'Koffiehuis De Goede Morgen' op staat aangegeven. Je kunt doorrijden totdat je de parkeerplaatsen aan de linkerkant ziet, daar kun je jouw auto gratis neerzetten.

Vanaf de parkeerplaats
Loop vervolgens richting de slagboom, vanaf daar loop je een heel stuk rechtdoor. Aan de linker zijde zie je een groot huis met een half rond dak, daar loop je langs (nog steeds rechtdoor) totdat je op een smaller pad komt met aan beide zijdes vakantiehuisjes en heggen. Loop nog steeds rechtdoor totdat je op een kleine kruising komt, aan de rechter zijde zie je het koffiehuis!

Kom je per boot?
Kom je over of door het water naar het Koffiehuis? Dat kan! Er is (beperkt) plek om je sloep, SUP of boot bij ons aan te leggen. Hiervoor kun je terecht bij het stukje land met glijbaan en bankje tussen eiland 12 en 1. Er is een kleine inham waar een aantal bootjes kunnen aanleggen. Er staat een bord van ons Koffiehuis zo kun je herkennen dat je er bent. Vanaf daar is het 2 minuten lopen. Paadje uit, rechtsaf en dan weer links. Twee bruggetjes over en je kunt de appeltaart al ruiken!

Telefoon & emailadres

06-38004739
info@koffiehuisdegoedemorgen.nl

Vergaderen // brainstorms // sessies met je collega's

Openingstijden

We zijn elke woensdag tot en met maandag geopend van 09:00 tot 16:00 
Onze keuken gaat dicht om 15:00 uur

 Social Media

Wij delen al onze mooie, leuke, ontroerende, lekkere en bijzondere momenten op onze socials.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op:

 

Facebook

Instagram