We zijn open van woensdag tot en met maandag, van 9:00 tot 16:00 uur. Kom gezellig langs voor een huisgemaakt taartje, lekkere koffie, een soepje of een tosti.

Je kunt lekker komen aanwaaien, er is vaak nog wel een plekje! Ben je met een groep van 5 personen of groter? Stuur dan een mailtje om te reserveren naar info@koffiehuisdegoedemorgen.nl

 Tot snel!! 

Liefs, de koffiecrew

Contact

Adres

Vinkenkade 75
3645 AP Vinkeveen

Routebeschrijving

Met de auto, vanaf de A2
U kunt het beste 'Vinkenkade 75' in uw routeplanner invoeren (in plaats van Koffiehuis De Goede Morgen). Zodra je van de A2 afgaat, zijn de borden richting het koffiehuis duidelijk aangegeven. Na de rotonde sla je rechts af bij het bord waar 'Koffiehuis De Goede Morgen' op staat aangegeven. Je kunt doorrijden totdat je de parkeerplaatsen aan de linkerkant ziet, daar kun je jouw auto gratis neerzetten.

Vanaf de parkeerplaats
Loop vervolgens richting de slagboom, vanaf daar loop je een heel stuk rechtdoor. Aan de linker zijde zie je een groot huis met een half rond dak, daar loop je langs (nog steeds rechtdoor) totdat je op een smaller pad komt met aan beide zijdes vakantiehuisjes en heggen. Loop nog steeds rechtdoor totdat je op een kleine kruising komt, aan de rechter zijde zie je het koffiehuis!

Telefoon & emailadres

06-38004739
info@koffiehuisdegoedemorgen.nl

Vergaderen // brainstorms // sessies met je collega's

Openingstijden

Woensdag tot en met maandag van 9:00 tot 16:00 uur [dinsdag gesloten]
Onze keuken gaat dicht om 15:00 uur

 Social Media

Wij delen al onze mooie, leuke, ontroerende, lekkere en bijzondere momenten op onze socials.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op:

 

Facebook

Instagram