Wandelen vanuit het Koffiehuis

   Wil je een bezoekje aan Koffiehuis de Goede Morgen combineren met een lekkere wandeling? Dan hebben we twee wandeltips voor je. Deze starten en eindigen beiden bij ons Koffiehuis of in de buurt. Want wat is er nou beter dan je wandeling starten met een verse koffie (je kunt ook je thermosbeker vullen voor onderweg) en eindigen met een een stuk appeltaart of een heerlijke lunch.

WAARDASACKER WANDELING - 5 KM

De Waardasacker route gaat over dijken, langs rivier de Winkel, door weiland en langs Fort aan de Winkel. Deze wandelroute is in het broedseizoen (15 maart tot 15 juni) gesloten

De wandeling staat uitgebreid beschreven op de website www.avondwandelingen.nl > 75. Waardassackerroute Vinkeveen (avondwandelingen.nl)

BOTSHOLROUTE WANDELING – ca. 10 KM

De wandelroute Botshol leidt je over dijken, door polders, langs weidevogelgebieden, wuivende rietlanden en moerasbos. Botshol is gevormd door de turfwinning. De brede legakkers, waar je overheen wandelt, herinneren aan deze tijd. Vergeet tijdens de wandeling niet naar boven te kijken.

Deze wandelroute is in het broedseizoen (15 maart tot 15 juni) gesloten. Deze wandeling start een klein stukje lopen vanaf ons Koffiehuis, dus de wandeling zal in totaal iets langer worden dan de hierboven genoemde afstand.

De wandeling staat uitgebreid beschreven op de website www.avondwandelingen.nl > 97. Botshol Natuurmonumenten, rondje Vinkeveense plassen (avondwandelingen.nl)

Liever op pad onder begeleiding van een gids? We organiseren regelmatig wandelexcursies onder leiding van IVN gidsen. Hierin hoor en leer je alles over de omgeving en de natuur. Deze wandelingen sluiten we altijd af met een kop heerlijke soep in ons Koffiehuis. Kijk op onze agenda voor alle activiteiten die wij organiseren.