Over het Koffiehuis

• Koffiehuis de Goede Morgen •

Sinds juni 2017 bestaat Koffiehuis de Goede Morgen. Je vindt ons aan de Vinkeveense Plassen, halverwege Abcoude en Vinkeveen, op Camping de Tachtig Morgen. Ons ‘thuis-naast-thuis’. Een kletspraatje, krantje, of dat eerste hapje appeltaart: het zijn kleine geluksmomentjes die we afbakken en uitserveren. Het ligt in een rustige, natuurlijke en bijna kneuterige omgeving. We vergeten eventjes wat er de rest van de dag nog aan je trekt, met een goeie kop koffie en een lekker stuk zelfgemaakte taart voor je neus. De tuin heeft als blikvanger een ruïne van een oud boerderijtje, waar een gezellige picknickplek in is gemaakt. Een prachtige aanvulling op de lichte, moderne architectuur van het koffiehuis. 

• Kom Binnen •

We hebben de meest bijzondere bediening. Onze vaste collega’s komen van, en laten zich vaak inspireren door, andere culturen. Deze mooie mix komt samen in ons koffiehuis en proef je vaak terug in onze taarten of specials. Daarnaast hebben we doordeweeks ook hulp in de keuken en in de bediening van ‘de dagbesteding’. Dit zijn een aantal jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Zij hebben allemaal hun eigen talent waarmee ze prima uit de voeten kunnen binnen ons koffiehuis. Zo kletst bijvoorbeeld Koen honderduit tegen elke klant en kan hij erg goed bedienen. Jurre heeft een eigen ontworpen tosti op de lunchkaart gehad: ‘Tosti Jurre’, met mozzarella, tomaat, rode ui en basilicum (een bestseller). En als je geluk hebt, val je midden in een concert van onze zanger Dennis die ‘t koffiehuis entertaint met zijn mooie stem.

We zijn een plek waar alles een beetje anders gaat, of het misschien wat langer duurt dan bij een ander koffiehuis. Maar een ding is zeker: elke dag doen wij ons uiterste best om onze gasten zo blij mogelijk te maken. Wij doen ons werk, wat bijna niet meer als werk voelt, met zoveel liefde, passie en plezier dat het enige wat onze klanten nog hoeven te doen is… genieten.  

We hopen je vaak te verwelkomen dit seizoen en veel lekkere dingen voor je te mogen maken.

Koffiekrant

Elke maand hebben wij een virtuele koffiekrant die je in je mailbox kunt krijgen. Hierin staan al onze toekomstige evenementen of andere bijzonderheden. Leuk om op de hoogte te blijven?

Klik dan HIER om je in te schrijven! 

Onze koffieschenkers