Zakelijk in het zonnetje

• Vergaderen op Tuinhotel Tralala & lekker eten van Koffiehuis De Goede Morgen • 
mail naar: events@tuinhoteltralala.nl

Heb je een team-meeting, een brain-storm, workshop of een hei-dag en wil je even buiten de gebruikelijke context met je team samenkomen? Tuinhotel Tralala, gelegen naast Koffiehuis de Goede Morgen, biedt een prachtige plek, net anders dan anders, dichtbij de Vinkeveense plassen te midden van de natuur.  

We hebben van maandag tot en met donderdag plek voor +/- 12 personen, jullie hebben dan het gehele Tuincentrum (zie onderstaande foto) voor jullie zelf! Wil je toch met meer mensen komen? Laat het ons weten en vraag naar de mogelijkheden.
We beschikken over een lcd-scherm en een flipover.

• Even eruit •
Rondom het koffiehuis en het tuinhotel is er de mogelijkheid om een korte wandeling van een half uur te maken of een grote wandeling van 1,5 tot 2 uur. Ideaal om even te resetten voor de rest van de dag! 

Voor informatie en vragen kun je contact opnemen via de mail, dan kunnen we met aandacht met je mee kijken naar wat jullie wensen zijn. We zien jullie aanvraag graag tegemoet via ons emailadres: events@tuinhoteltralala.nl. 
Voor meer info met betrekking tot de verhuur van Tuinhotel Tralala: www.tuinhoteltralala.nl

 Feestje

      Vrolijke plek voor een feestje of workshops 

 Heb je iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, kinderfeestje? Of ben je op zoek naar een fijne plek waar jij een workshop kunt geven en wil je de hele ruimte afhuren? We hebben een paar unieke mogelijkheden voor binnen en buiten-gelegenheden bij zowel Koffiehuis De Goede Morgen als bij Tuinhotel Tralala.

Het koffiehuis is een sfeervolle zonnige knusse plek dat zich bevindt in de buurt van de Vinkeveense Plassen. Bij het koffiehuis is een prachtige tuin en daar tegenover bevindt zich een ruïne waar grote tafels staan waar je lekker kunt zitten.

Tuinhotel Tralala ligt op vijf minuten loopafstand van het koffiehuis. Daar is een prachtig Tuincentrum ingericht in jaren 70 stijl. Een eventuele overnachting is mogelijk in de vrolijke en uniek ingerichte caravans te midden van een bloemenoase.

Voor meer informatie kun je mailen naar events@tuinhoteltralala.nl

info@koffiehuisdegoedemorgen.nl

• Bereikbaarheid 

Het koffiehuis zit dichtbij de A2 tussen Amsterdam en Utrecht, in de buurt van Abcoude. Parkeren is gratis en er is voldoende ruimte.